Blogbejegyzések

img

Weboldal kontra Facebook oldal

2017. 05. 07. webfejlesztés
Talán az ósdi cégvezetés, a lustaság vagy a Facebook térhódítása hiteti el a cégtulajdonosokkal, hogy ma már nincs szükségük weboldalakra vagy azok modernizálására, frissítésére. Ez nagyon nagy tévedés! 

Bár a legnagyobb közösségi portál, a Facebook nagyszerű közösség építő és egyes esetekben igen jól kihasználható platform üzleti célokra is. Ennek ellenére a céges Facebook profil, csak egy saját weboldal kiegészítő eleme szabadna hogy legyen.

Egyrészt az üzleti világ nagyjai azért nem feltétlen fognak a közösségi portálokon aktívan részt venni. Többnyire különböző marketing cégek vagy alkalmazottak kezelik a céges Facebook oldalaikat is. Így a potenciális céges ügyfeleket - és az "igazán nagy üzletet" sokkal nehezebb a közösségi portálon megtalálni.

A Facebook egy remek felület, viszont csupán csak egy korlátolt keretet biztosít a cégek számára. Az üzenőfal köré szerveződött szerkezeti felépítés nem túl látogató barát megoldás és kinézete is csak minimálisan személyre szabható. A fontos céges információk, a szolgáltatások bemutatása elveszik az üzenőfali bejegyzések, a képek és videók világában. Ráadásul az emberek már immunisak is lettek a céges tartalmakra, hiszen a Facebookra jórészt szórakozni járnak fel. 

Ha szeretnénk bemutatni tevékenységi köreinket, referenciáinkat, cégünk történetét esetleg egy ajánlatkérőt vagy egy egyszerűbb webshopot is szeretnénk, arra már egy Facebook oldal nem túl alkalmas. Ilyen esetekben is sokkal tökéletesebb megoldás egy saját, egyedi weboldal, ahol nem egy zárt "kék" világban jelenik meg cégünk egy egyszerű profilkép és borítókép társaságában, egy halom felesleges funkció között. 

Ha Neked és cégednek is fontos, hogy a névjegykártyánkon lévő webcímen egy profi webportál várja a látogatót és ne egy ezer éves, régóta nem használt és elavult weboldal, akkor keress meg és segítek modernizálni a honlapodat! A letisztult, keresőbarát, modern weboldalad mellé pedig segítek felépíteni azt a tökéletes Facebook oldalt, amire a céged is büszke lehet. Akár a közösségépítésben és a napi posztolásban is segítek és közösen új ügyfeleket is szerezhetünk különböző fizetett és ingyenes akciókkal, kampányokkal.

Keress meg bátran és bebizonyítom neked, hogy megéri befektetni egy szép weboldalba és megmutatom, hogyan kell kihasználni a Facebook oldaladat, hogy termékeid és szolgáltatásaid eljussanak a célközönségedhez!