Bemutatkozás

img
Diplomás webfejlesztő, vállalkozó

Gutási Gábor

  • Telefon+36 20 535-66-27
  • E-mail

Mérnök informatikusként 2009 óta foglalkozom komoly szinten webfejlesztéssel. Alkalmazottként és vállalkozóként is megálltam a helyem, és számos elégedett ügyfelet szereztem az elmúlt évek alatt. Szolgáltatásaim között megtalálható az egyedi PHP webportál fejlesztés, a statikus honlap készítés, a PR cikkírás, a bérblogolás valamint a Facebook oldal menedzselés és hirdetéskezelés is. 2020-tól főállású egyéni vállalkozóként tevékenykedem és segítek az interneten erősödni vágyó kisebb cégeknek Szegeden, Mórahalmon, Csongrád megyében és egész Magyarországon.

Szakmai önéletrajz

Felsőfokú tanulmányaim során, a budapesti Gábor Dénes Informatikai Főiskolán több programozási nyelv alapjaival ismerkedtem meg és kiemelt figyelmet fordítottam a PHP-MySQL párosra. Már több, mint 15 éve foglalkozom statikus weboldalak és dinamikus webportálok készítésével.

Kezdetben egy kis cég Full Stack webfejlesztőjeként dolgoztam, ahol olyan elismert programozótól tanulhattam, mint a SeedCamp győztes Antavo vezetőfejlesztője. Hat éven át dolgoztam, az általa írt objektum orientált PHP keretrendszerben, amely a Smarty sablonkezelőt használta. Kódjaimban előszeretettel használtam a jQuery javascript könyvtárat és a Bootstrap CSS keretrendszert is. 2016 és 2019 között több Yii framework alapú projekten dolgoztam Szegeden, immáron egy 55 fős, kreatív digitális ügynökség alkalmazottjaként, mint Backend fejlesztő.

Munkahelyeimen és saját vállalkozásomban is sokféle kihívással néztem szembe már: Fejlesztettem saját webáruházat, komplett weboldal készítő rendszert, számlázót, pontgyűjtős nyereményjáték oldalt, sportközösségi portált, sportpálya foglalót, CRM és CMS rendszert, videó megosztós csapatjáték oldalt, felnőtt kategóriás videó listázót, építőipari szakember kereső és tendereztető rendszert, építőanyag kereső és árajánlatkérő portált, tűzállósági határérték szerinti anyagkatalógust, kupongeneráló promóciós rendszert, országos szavazót (NOS Bajnokai - Sportcsillagok gálája), QR kódos sportkártya rendszert, mobil applikációval kommunikáló API-t, fórumot, apróhirdető portált, szakember kereső rendszert, SMS küldő Facebook alkalmazást, kvíz játékot, linkkatalógust és számtalan céges- és egyéni weboldalt és webportált, amelyekbe bankkártyás, PayPal-os és emelt díjas SMS fizetési modult is integráltam.

Munkám során nem csak backend- és frontend fejlesztéssel, online marketinggel, Facebook oldal menedzseléssel, webes hirdetéskezeléssel, PR cikkírással és bérblogolással, hanem képszerkesztéssel és videó vágással is foglalkoztam.

Sok éves munkatapasztalatomat, kreatív gondolkodásmódomat és jó kommunikációs készségemet örömmel kamatoztatom 2020 január elseje óta, főállású egyéni vállalkozóként. Új helyzetekben készségesen és gyorsan sajátítok el számomra ismeretlen technológiákat és keretrendszereket, amennyiben lehetőséget kapok rá!

Egyéni vállalkozóként türelmes igényfelméréssel, ingyenes szakmai tanácsadással, kedvező árakkal és színvonalas, gyors munkával várom meglévő és új ügyfeleimet!

Szívélyes üdvözlettel;
Gutási Gábor

Munkahelyek
SZABADÚSZÓ, VÁLLALKOZÓ

Gutási Gábor EV | 2016 októberétől

Egyéni vállalkozóként kisebb cégek bemutatkozó weboldalainak elkészítése, tárhely- és domain szolgáltatás, PR cikkek írása, Facebook oldalak menedzselése és hirdetéskezelése. Egyszerű céges honlapok készítése, egyedi PHP kódok írása, WordPress és SkaDate használata, összetett egyedi webes rendszerek fejlesztése.


BACKEND FEJLESZTŐ

Evista Informatikai Kft. | 2016 - 2019

Kiemelt feladataim voltak: Yii keretrendszere épülő komplex PHP rendszerek backend fejlesztése, akív részvétel a tervezésben, dokumentáció írása, külső szolgáltatások implementálása, közös munka a külsős fejlesztőkkel, API végpontok kialakítása. NetBeans IDE, Postman, Gitlab, Trello, SourceTree használata napi szinten.


FULL STACK WEBFEJLESZTŐ

MV Partner Kft. / Tûzbiztos.com Kft. | 2010 - 2016

Feladataim: tematikus portálok megtervezése, adatbázisok kiépítése, frontend- és backend fejlesztése valamint karbantartása. Egyedi framework alapú PHP programozás, jQuery, Bootstrap és Smarty alkalmazás, SVN és Redmine használata mellett.

Tanulmányok
MÉRNÖK INFORMATIKUS

Gábor Dénes Főiskola | Diploma megszerzése: 2009

Számos programozási nyelv alapjainak megismerése (Assembly, C++, C#, JAVA, Visual Basic stb.). Maximális bírálati pontot érő diplomamunka PHP, MySQL, HTML és CSS alkalmazásával. Szakmai gyakorlat egy helyi fejlesztő cégnél.


GÉPÉSZTECHNIKUS

Beszédes József Mûszaki Középiskola | Szakvizsga: 2002

Bevezetés az informatika világába, ismerkedés a számítógépes műszaki tervezéssel és a weboldalkészítéssel. Szakmai gyakorlat a helyi tévénél és újságnál. Hobbi- és céges statikus weblapok készítése. Angol asztali alkalmazások fordítása magyarra.