Blogbejegyzések

img

A Te céged fel van készülve a nagy rohamra?

2021. 02. 12. webfejlesztés

Úgy néz ki, a hazai vállalkozóknak egy világjárványra volt szükségük ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire fontos az internetes jelenlét. Egy jó céges weboldal, egy igényes üzleti blog vagy egy jól működő webáruház azonban nem csak a pandémiás időszakban lesz hasznos. Egyszer ugyan vége lesz a COVID-os időszaknak, ám az ez utáni életünk már biztosan nem lesz ugyanaz, mint régen.


Egyszer ugyan lekerülnek az arcunkról a maszkok és másfél méternél közelebb is állhatunk egymáshoz, de a gazdaság is óriási fellendülést fog tapasztalni, így a cégeknek, vállalkozásoknak is készen kell állniuk a nagy rohamra. A szórakozóhelyek, bárok, diszkók, klubok újra kinyithatnak, ismét lesznek fesztiválok, koncertek, falunapok, színházak és eltűnnek a fegyveres katonák és a járőröző rendőrök is az utcákról.


Ha majd újra nem félünk kimozdulni este 8 után, akkor minden másképpen lesz!


Még van idő felkészülni!


Valljuk be, egy kicsit mindenki elkényelmesedett az elmúlt időszak alatt! A home office, a bolt és szórakozóhely zárások, a kijárási tilalom lustává és otthonülővé tett mindannyiunkat. Ha lenne is rá lehetőségünk, akkor is inkább rendelnénk a megszokott webáruházunkból és kutatnánk információk után egy-egy cég termékei vagy szolgáltatásai után mintsem órákat vagy netán napokat áldozzunk a személyes felkeresésre, bevásárlásra.


Éppen ezért, még most fel kell mindenkinek készülnie arra, hogy cégével jelen legyen a világhálón és szolgáltatásait, termékeit, munkatársait és vállalkozását bemutassa. Lehetőség szerint online megrendelő űrlapokkal vagy webáruházzal azonnal ki is szolgálja. A költségek így csökkennek de a rendelési számok pedig növekedni fognak. A kérdés már csak az, hogy vajon a Te céged készen áll-e erre? 


Van már saját weboldalad? 


Ha igen, az elég modern? Tudják használni számítógépen, notebookon, táblagépen és okostelefonon is? Minden hasznos információ fenn van? A reszponzív dizájn mellett fontos a minőségi szövegezés, a jól kereső optimalizált felépítés, a gyors betöltődés és a naprakész, informatív tartalom is!


Most még nem késő saját weboldalt vagy más online rendszert fejlesztetni a nagy roham előtt!