Blogbejegyzések

img

Mórahalom Városkártya elfogadóhely lettünk!

2020. 09. 04. érdekesség

Mórahalom Városkártyára minden, állandó lakcímmel rendelkező mórahalmi lakos jogosult és digitális változata teljesen díjmentes. Cégünk együttműködésbe lépett e nagyszerű kezdeményezéssel, amelyben többek között olyan neves elfogadóhelyek is részt vesznek, mint a mórahalmi Szent Erzsébet Fürdő, az Ezer év Parkja, a Colosseum Hotel, az Elixír Medical Wellness Hotel, a Bivaly Bowling, a Móra-Vitál, a Móra-Sport, a Móra-Tourist, a Paprika múzeum, a Varga Csárda és az Öregház Tanyamúzeum.

 

2020 szeptemberétől az elfogadóhelyek listáját MI is gazdagítjuk. Bár egyes elfogadóhelyek nem csak a Mórahalom városkártyát, hanem a látogatóknak és turistáknak szánt Mórahalom turisztikai kártyát is elfogadják, a GGWebsite.com szolgáltatásaira nyújtott rendkívüli kedvezményt, mi kizárólag a mórahalmi lakosoknak tesszük elérhetővé, ezzel is segítve a helyi vállalkozásokat, kezdeményezéseket.

 

35% kedvezmény webfejlesztésre, szövegírásra és online marketingre!

 

Az általunk kínált óriási, 35%-os kedvezményt minden mórahalmi lakos igénybe veheti, aki rendelkezik Mórhalom Városkártyával. A Mórahalom Városkártya akciós csomagunk segítségével statikus weboldal készítési alap díjunk 75.000 Forint helyett, már 48.750 Ft-tól elérhető, dinamikus webportálokat pedig 150.000 Ft helyett már 97.500 Forintért is vállalunk. 

 

Keresőoptimalizált bérblogolást vagy rendszeres PR cikkírást pedig 10 x 2000 karakteres cikk csomag esetén 16.000 Forint helyett 10.400 Forintért kaphatnak meg a mórahalmiak. Komplex webes rendszerek esetén azonban akár több százezer forintra is tehető az általunk kínált Mórahalom Városkártyával nyújtott kedvezmény!

 

Olcsó weboldalkészítés Mórahalom Városkártyával!

 

A Mórahalom Városkártya tulajdonosok 35%-os kedvezménye igénybe vehető statikus weboldal készítési árainkból, dinamikus webportál és webes rendszer fejlesztési árainkból, Facebook oldal kezelési és hirdetés futtatási árainkból, valamint PR cikkírásra, bérblogolásra és SEO tartalomírásra is!

 

Ráadásul a 35%-os kedvezmény igénybe vehető az akciós csomagajánlatainkra is! Így a Facebook kombó csomag 50.000 Ft helyett 32.500 Ft-ba, a WebStart csomag 142.000 Ft helyett 92.300 Ft-ba, a Hűséges társ csomag pedig 86.000 Ft helyett pedig 55.900 Ft-ba kerül a Mórahalom Városkártyát felmutatók számára!

 

A Mórahalom Városkártya díjmentesen igényelhető a https://www.morahalomkartya.hu webcímen, a Mórahalom Városkártya akciós csomagajánlatunk kecsegtető részleteiről pedig bővebben a https://ggwebsite.com/akciok/morahalom aloldalunkon számolunk be!

A hivatalos honlapon is megtalálhatjátok az általunk nyújtott kedvezmény leírását: https://www.morahalomkartya.hu/hu/elfogadohely-4/ggwebsitecom-weboldalkeszites