Blogbejegyzések

img

Weboldal kriptovalutáért

2022. 04. 22. webfejlesztés

Körülbelül egy évvel ezelőtt, még 2021 tavaszán jelentettük be, hogy elfogadunk kriptovalutákat szolgáltatásainkért cserébe. Akkor egy igen népszerű és azóta is sikeres kriptovalutát is feltettünk az elfogadott coinok és tokenek listájára. Ez a lista azonban, most 2022 tavaszán egy újabb névvel bővült.

 

A GGWebsite.com már több, mint 12 éve kínál weboldalkészítési és webfejlesztési szolgáltatásokat, az utóbbi 5-6 évben azonban a szolgáltatások listája kivőbült a Facebook üzleti oldalak menedzselésével és a Facebook hirdetések kezelésével, valamint minőségi cikkírással is foglalkozunk. Ügyfeleink visszajelzései alapján a PR cikkírás, a keresőoptimalizált szövegírás és a webprogramozás a lenépszerűbb szolgáltatásunk. Az elmúlt években pedig rengeteg megrendelés érkezett más cégektől és magánszemélyektől egyaránt. Szerencsére az együttműködések kimagasló többsége pozitívan zárult mindkét fél részéről.

 

Már Angel Pay tokennel is fizethetsz nálunk

Nem is olyan régen, 2022.02.22-én elindítottuk 9 fős csapatunkkal saját digitális fizetőeszközünket amely az Angel Pay token nevet kapta. Az adományozói szellemiségű alapokra épített digitális valutánk saját fejlesztésekkel kíván nemzetközi sikereket is elérni, miközben minden egyes tranzakcióval rászoruló segélyszervezeteket, karitatív egyesületeket és rászoruló magánszemélyeket támogat.

 

 

Az Angel Pay token, a Binance saját hálózatán, a BSC blokkláncon kapot helyet, elsősorban annak népszerűsége és kedvező tranzakciós költségei miatt. Angel Pay tokent már a legnépszerűbb váltókon (pl. PancakeSwap, Poocoin) is megtalálható, de saját, magyar nyelvű swap rendszert is kialakítottunk, amely itt elérhető:
https://swap.angelpay.finance

 

Legyen weboldalad kriptovalutáért!

Ha szeretnél kriptovalutáért weboldalt vagy webportált készíttetni, akkor a következő digitális valuták valamelyikére lesz szükséged:

 

• Angel Pay token (ANG)
• Bitcoin (BTC)
• Ethereum (ETH)
• Binance Coin (BNB)
• XRP (Ripple)
• Cardano (ADA)
• Stellar (XLM)
• Tron (TRX)
• Safemoon (SFM)

 

Ahogyan azt már korábban is írtuk, a kriptovaluta (cryptocurrency) árfolyama igen ingadozó, ezért pontos árat nem fogok tudni előre mondani. Mindig a számlázás időpontjában érvényes középárfolyamot fogjuk alapul venni. Egyszerűsítve: a szolgáltatás forintosított árával azonos, kiválasztott kriptovaluta értéke. A digitális pénztárcák közötti tranzakcióhoz szükséges címet fizetéskor egyeztetjük az ügyféllel.